Ohjeita opintielle

Tervetuloa Ikäopistoon – mielen hyvinvoinnin taitopankkiin! Sivustolta löydät tietoa ja tehtäviä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Ikäopiston viisi mielen hyvinvoinnin teemaa sisältävät luettavaa ja kuunneltavaa, arjessa kokeiltavaa sekä vinkkejä pohdinnoille ja kirjoittamiselle. Tehtäviä on hyvä tehdä pieni pala kerrallaan. Niiden äärellä kannattaa viivähtää hetki ja edetä rauhallisesti, itselle sopivassa tahdissa. Tehtäviä voi tehdä myös yhdessä toisten kanssa.

Ikäopisto on tehty yhteistyössä ikäasiantuntijoiden kanssa. Ikäasiantuntijoiden kommentit ja suuntaviivat opiston rakennustyössä ovat olleet korvaamattomia. Iäkkään ääni näkyy ja kuuluu myös Ajan taika –palstalla. Palstalla julkaistaan ikäihmisten pohdintoja ja kokemuksia mielen hyvinvoinnista ja ikääntymisestä. Osa teksteistä julkaistaan nimimerkillä.

Ikäopisto on jatkuvasti uusiutuva ja täydentyvä. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreet uutiset Ikäopistosta sekä ajankohtaisista mielen hyvinvoinnin asioista.

Innostavaa tutustumismatkaa Ikäopistoon!

 

Vastaanotamme myös mielellämme palautetta sivustosta.

**************************************************************************************

Ikäopiston myönteinen ja voimavaroja korostava näkökulma perustuu tutkittuun tietoon. Taitopankin rakentamisessa on hyödynnetty Ikäinstituutin mielen hyvinvoinnin hankkeissa tuotettuja materiaaleja. Voit tutustua näihin maksutta alla olevista linkeistä.

 

Palaa edelliselle sivulle